hirdetés
 
Lány:Fiú:
 
 
 
 
 
   1 |  2 |  3 |  4 |  5   ..   
Az alakformáló fűzők témája egyre többeket foglalkoztat, azonban sokan még nem merik kipróbálni a régi korok méltán ismert ruhadarabját.
Pénteken nagyszabású, teltházas gálaesttel zárult az ötödik Supermodel of the Year országos modellfelfedező verseny az ASUS ZenBook támogatásában, ahol exkluzív divatbemutató keretében kiválasztották a győztes szépséget.
Pénteken nagyszabású, teltházas gálaesttel zárult az ötödik Supermodel of the Year országos modellfelfedező verseny az ASUS ZenBook támogatásában, ahol exkluzív divatbemutató keretében kiválasztották a győztes szépséget.
Vannak, akik hamar elkezdik beszerezni a névnapi, szülinapi ajándékokat, és vannak, akik az utolsó percig várnak vele. Számukra jelenthet jó megoldást az online rendelés.
„Iratok kipipálva. Váltóruha, megvan. Valuta, váltottam. Pipere kellékek, bepakolva.” – ellenőrizzük háromszor is a listát, mielőtt útnak indulnánk. Biztos, hogy nem hiányzik valami? Mondjuk egy utasbiztosítás?
Pöfög és döcög, hú de klafa! Mindaddig, amíg figyelmesen és óvatosan közlekedik vele az ember és elkerüli az utakon száguldó elvetemült őrülteket, illetve maga is kellő gondossággal pillog körbe az útkereszteződésekben.
Sok szeretettel üdvözöl a megújult Juj.hu! Kedvenc bulvárvideós oldalad új külsőben pompázik, de a mentalitás a régi: továbbra is a legpimaszabb bulvárszájt, de most még pörgősebb és szórakoztatóbb lett.
Uborkaszezon – Hollywoodban sem ismeretlen a fogalom, de nem nyáron. Az év ezen szakaszában szokták ugyanis bemutatni a legtöbb kasszasiker gyanús filmet, mint amilyen a Larry Crowne is lesz, Tom Hanksszel és Julia Robertsszel a főszerepben. Nézzük hát, 2011 forró hónapjaiban kik gondoskodnak a szórakoztatásunkról, az egyszerűség kedvéért a hollywoodi premierek sorrendjében.
Még ha csak villámlátogatásra ugrunk is el a barátainkhoz, általában akkor is előkerül egy kis édes harapnivaló. Az, hogy milyen aprósüteményt választunk, sokat elárul rólunk. Tesztünkből megtudhatod, hogy rólad mit mesél a kedvenced!
Az utóbbi időben távoli, egzotikus helyekre csábítottunk titeket, de most egy (viszonylag) elérhető távolságban levő országról mutatunk gyönyörű fotókat. Horvátország nekünk talán közhelyes, hiszen az „Adriára” majdnem olyan gyakran jár a magyar ember, mint a Balatonra, viszont gondoljunk csak bele: ha nem pont a szomszédunk lenne, máris különlegesebbnek tartanánk! Míg sok magyar keresztül-kasul bejárta, a világ többi része még csak most kezdi felfedezni magának a csodás partvidéket.
Christian Louboutin újragondolt néhány híres festményt. A neves cipőgyártó cég elkészítette 2011-es Lookbookját, a festészetet helyezve a középpontba. Többek közt Francisco de Zubaran, James McNeill Whistler és Francois Calout munkáit louboutinosította Peter Lippmann fotós segítségével. Íme a 2011-es őszi-téli kollekció vászonra interpretálva:
Metro aluljáró: a mi szemszögünkből ez nem egy olyan hely, ahová szívesen teszi be az ember a lábát, anélkül hogy különösebb célja lenne. Bár az elmúlt években sokszor, sokat próbálkoztak azon, hogy barátságosabb környezet fogadja a metrózni vágyó utasokat, azonban maradéktalanul nem sikerült teljesíteni az elvárásokat. A hazai viszonyok ellenpéldája Stockholm: ha a miénk is így néz majd ki, nem panaszkodunk!
Azt nem tudni, hogy milyen ruhát visel majd, mikor megérkezik Magyarországra, ám abba már bepillantást tudunk nyújtani, milyen fellépőruhákkal kápráztatja majd el rajongóit szeptember 30-i koncertjén.
Izlandi képgaléria - 2011.06.24
Izland, ez a kicsi vulkanikus sziget Európa északnyugati csücskénél, igazi mesevilág. Hihetetlen földrajzi adottságai megérnek egy kitérőt! Íme egy kis fotós ízelítő:
Kísértetjárta házat vegyenek, jutányos áron! Talán ez a felirat is állhatott volna annak a családi háznak a bejáratán, melyet eladásra kínáltak és végül egy vérfagyasztó találkozás színhelye lett. Az érintett hölgy nem hitt a kísértetekben, a történet óta azonban másként látja a dolgokat.
A divatmogul addig szőtte hálóját, míg a Pókember már nem tudott szabadulni belőle.
Számos művészeti csodával találkoztunk már, rengeteg megdöbbentő alkotást szemléltünk meg eddig is, és most ráakadtunk egy újabbra… Lehetünk Spanyolországban, sétálhatunk Portugáliában, vagy fagyoskodhatunk esetleg egy téli olimpia helyszínén, nem kell meglepődni ha az égből halászhálót lógatnak elénk.
Az egykori villalakó túl van Gigin, amit mi sem bizonyít jobban, mint a fotó, melyen egy ismeretlen szőke nővel csókolózik.
Moszkitó, malária, piócák, mérges kígyók és madárpókok ide vagy oda, mindenkit érdekel a dzsungelek világa. Van valami vonzóan romantikus Tarzan otthonában, még ha az eszünk tudja is, hogy nem fenékig tejfel ott az élet. Ha a való világban nem is látogatunk el az őserdőbe, a profi fotósoknak hála, bepillantást nyerhetünk a legszebb részletekbe:
Bár a cím elég abszurd ahhoz, hogy becsapásnak tűnjön, mégis szó szerint erről van szó a cikkben: egy orosz nő teljesen pucérra vetkőzve ugrott a jég alá a delfinekhez. És mindezt le is fotózták.
   1 |  2 |  3 |  4 |  5   ..   
hirdetés
Skin választó