hirdetés
 
Lány:Fiú:
 
 
 
 
 
DonnaLight.hu - ahol Ti vagytok a főszerepben


A DonnaLight.hu oldal azzal a határozott céllal jött létre, hogy egy olyan különleges fórumot biztosítson a 18 éven aluli magyar fiatalok számára, ahol felnőttek jelenléte nélkül ismerkedhetnek, tanulhatnak, fejleszthetik magukat és megnyílhatnak a nagyvilág felé.

Az oldal elsődleges célja, nem titkolt módon, hogy a fiatal lányok számára egy kényelmes pontot kínáljon az online világban. Éppen ezért, míg a lányok meghívó segítségével korlátlanul regisztrálhatnak az oldalra, addig a fiúknak már meg kell küzdeniük az oldalra való bejutásért. De hogy nekik is megédesítsük a küzdelmet, fontos tudni, hogy a DonnaLight közösségében minden időben 1 fiúra 10 lány jut, a fiúk pedig csakis a lányok szavazatai alapján válhatnak az oldal teljes jogú felhasználóivá. Így érdemes udvarolni egy kicsit a már bent lévő lányoknak, hogy elnyerjétek a szavazataikat.

Mit nyújthat az oldal Neked?

Ha már teljes körű felhasználó vagy az oldalon, vagy akár csak most fontolod a csatlakozást, jó tudni, hogy az alábbi szolgáltatásokat nyújtja a DonnaLight.hu
 • Közel 100 ezer felhasználóhoz közvetlen kapcsolati lehetőség chat, fórum, e-mail formájában, akiket feltöltött albumaik és videóik alapján még közelebbről megismerhetsz.
 • Ha gondod támad a mindennapi életben, akkor szakértőinkhez fordulva szakmai segítséget is kérhetsz nyíltan, vagy akár titokban.
 • Ha érdekel egy téma, de nem mered úgy feltenni a kérdést a közösségnek, hogy mások is megtudják, te vagy a kérdező, akár álnéven is felteheted a kínos kérdéseidet a fórumokon.
 • Ha épp nincs kedved beszélgetni senkivel, akkor elolvashatsz néhány cikket a minden nap frissülő magazinokban, ahol tabutémák nincsenek.
 • Legyél akár 14, akár 18 éves, biztos, hogy találsz korban hozzád illő barátokat, beszélgetőpartnereket.
 • Ha szemfüles vagy és rendszeresen jársz az oldalra, akkor több alkalommal is lesz lehetőséged egyedi ajándékokat nyerni.

Hogy igényelhetsz meghívót?

Ha lány vagy, akkor több módon is meghívóhoz juthatsz:
 • Kérj meghívót olyan barátnőidtől, akik már tagjai az oldalnak.
 • A főoldal jobb felső sarkában kattints a “Regisztráció” gombra. Ennek a segítségével gyorsan megkeresheted ismerőseidet a rendszerben, akik azután már küldhetnek neked meghívót.
 • Ha nincs szerencséd ismerőst találni, akkor kérhetsz meghívót az e-mail címen keresztül is.


Azt azonban ne felejtsd el, hogy meghívóval csak lányok regisztrálhatnak. Ha felfedezzük, hogy fiúk regisztrálnak meghívóval, akkor nem csak az adott srácot, de az őt korábban meghívó lányt is azonnali hatállyal töröljük!

Meghívókérés


Rómeó vagy, aki egy DonnaLightos lány kegyeit szeretné elnyerni?
 • Regisztrálj be a főoldal “Regisztráció” menüpontján keresztül!
 • Kövesd az oldal tanácsait (udvarolj sokat és jól a lányoknak), hogy minél hamarabb az oldal tagja lehess!

Regisztráció
E-mail cím:
Jelszó:
Jelszó megjegyzése Elfelejtett jelszó
hirdetés
Skin választó