hirdetés
 
Lány:Fiú:
 
 
 
 
 
DonnaLight.hu - ahol Ti vagytok a főszerepben


A DonnaLight.hu oldal azzal a határozott céllal jött létre, hogy egy olyan különleges fórumot biztosítson a 18 éven aluli magyar fiatalok számára, ahol felnőttek jelenléte nélkül ismerkedhetnek, tanulhatnak, fejleszthetik magukat és megnyílhatnak a nagyvilág felé.

Az oldal elsődleges célja, nem titkolt módon, hogy a fiatal lányok számára egy kényelmes pontot kínáljon az online világban. Éppen ezért, míg a lányok meghívó segítségével korlátlanul regisztrálhatnak az oldalra, addig a fiúknak már meg kell küzdeniük az oldalra való bejutásért. De hogy nekik is megédesítsük a küzdelmet, fontos tudni, hogy a DonnaLight közösségében minden időben 1 fiúra 10 lány jut, a fiúk pedig csakis a lányok szavazatai alapján válhatnak az oldal teljes jogú felhasználóivá. Így érdemes udvarolni egy kicsit a már bent lévő lányoknak, hogy elnyerjétek a szavazataikat.

Mit nyújthat az oldal Neked?

Ha már teljes körű felhasználó vagy az oldalon, vagy akár csak most fontolod a csatlakozást, jó tudni, hogy az alábbi szolgáltatásokat nyújtja a DonnaLight.hu
  • Közel 100 ezer felhasználóhoz közvetlen kapcsolati lehetőség chat, fórum, e-mail formájában, akiket feltöltött albumaik és videóik alapján még közelebbről megismerhetsz.
  • Ha gondod támad a mindennapi életben, akkor szakértőinkhez fordulva szakmai segítséget is kérhetsz nyíltan, vagy akár titokban.
  • Ha érdekel egy téma, de nem mered úgy feltenni a kérdést a közösségnek, hogy mások is megtudják, te vagy a kérdező, akár álnéven is felteheted a kínos kérdéseidet a fórumokon.
  • Ha épp nincs kedved beszélgetni senkivel, akkor elolvashatsz néhány cikket a minden nap frissülő magazinokban, ahol tabutémák nincsenek.
  • Legyél akár 14, akár 18 éves, biztos, hogy találsz korban hozzád illő barátokat, beszélgetőpartnereket.
  • Ha szemfüles vagy és rendszeresen jársz az oldalra, akkor több alkalommal is lesz lehetőséged egyedi ajándékokat nyerni.

E-mail cím:
Jelszó:
Jelszó megjegyzése Elfelejtett jelszó
hirdetés
Skin választó